Sound wave superior

Lite inspo mitt i natten.

Bilder via weheartit

Jag är i desperat behov av Shorts känner jag! Och även i behov av ny gadd innan jag exploderar. Ska bara få inspiration till att rita den först. Eller iaf skissen. Jag har det så skitbra planerat i mitt huvud. Det enda jag inte vet är om jag ska ha den på underarmen eller insidan av överarmen..Tål att funderas på. Men det kommer bli grymt.

 

Och för att svara lite minimalt på inlägget nedan:

Min kära bästa vän vad jag älskar dig. Du är bäst och du kommer aldrig att bli av med mig.

 

 


a good friend knows all your best stories. A best friend has lived them with you. See the difference?Hihihi, nu busar jag lite och tänker faktiskt slänga in ett inlägg hära. Jag har faktiskt en del saker att tala om för dig. Du ska bara veta hur mycket du betyder för mig kära du. När jag haft de allra svåraste stunderna i livet så har du funnits där för mig. Alltid när jag behöver dig finns du där för mig. Du är så otroligt bra och jag vet inte vad jag skulle göra utan dig i mitt liv. Du är min finaste vän på denna jord och den enda som varit med från början tills nu. Du gör mig alltid glad, förutom när du är puttrig efter för många öl, men det står jag ut med hihi, och får mig alltid att må bra, hur det än är annars runt omkring mig.

Ojojoj vad jag skulle kunna sitta här och skriva men då skulle du nog fundera vad med designen som tar sån lång tid. Vill bara tala om att jag älskar dig otroligt mycket och att jag alltid kommer finnas där för dig som du gör för mig. Puss min finaste vän ♥

Rubriken är sååååå sann!

JB

Senaste bilden, Onöjd med ansiktet, men så får det vara. Orkar inte pilla nå mer. Nöjd i övrigt iaf!
Och sen nångång när jag orkar och har tid ska jag berätta om den ballaste och Underbaraste saken som har hänt.


1358

Trevlig fredag!


Fredag

Hemma från en superlång dag i skolan..eller inte.
Blir till att packa och rita lite nu innan 1500 då jag ska till tandläkaren. JätteKul. EHE. Men ja, sen bär det av!

Lite halvkass sneakpeak.


Religion

Kulturhistoria provet gick så sjukligt bra! Känns ju faktiskt inte pest och pina med prov när man faktiskt sätter sig och pluggar till det! Och sen är det faktiskt ganska intressant när man väl gör det också!
Nu är det nästa prov det ska pluggas till. Eller ja, skriva massa svar och skit, som jag kan ta med mig på tåget till Storstaden imorgon, och läsa på!
Lite bra det känns. Nej nu ska jag dricka mitt kaffe, packa och sen, ja Plugga! Go me!


übergammal bild på mig och den sjukt bästa människan i världen! Älskar dig till tusen hjärtat.<3
Helgen kommer bli suverän, och det ska bli skönt att få komma bort lite.

FA

Åh jag känner mig så fruktansvärt ensam. Och ingen inspiration till nåt Alls. SUG.

Helgen kommer iaf bli grym! Då blir det Bandit rock awards och se Seether och lite annat. Och självklart umgås med min fina bästa vän hela helgen.

Nu ska jag roa mig med att plugga till Kulturhistoria provet som är imorgon. YÄFörövrigt så är jag grymt besviken på att skorna jag beställde för tusen år sedan, fortfarande inte kommit. Kommer aldrig beställa därifrån igen.

Projektprojekt

Mmm känns som att jag har tusen saker på g. Men det känns ändå lite skönt, jag behöver ju inte sitta sysslolös direkt!
Meeen det jag glömmer är dock att jag faktiskt har "normalt" plugg att göra (läs tonvis) också. Är så mycket tavlor, teckningar och tatueringar  som snurrar omkring i huvudet så jag lyckas glömma resten. Det känns på nåt vis inte lika viktigt, och det är det ju! Om inte viktigare. För betyget iaf. För mitt sinne är all kreativitet så mycket mer viktigt.
Men okej, nu låtsas vi sisåhär, att idag och imorgon kommer spenderas med att vara kreativ. Då kan jag Plugga lördag och lite mer kreativitet på söndag. Skulle ju funka. Eller? EHE! Som sagt, Vi låtsas.

Här är iaf en sneakpeak på det projekt jag håller på med till teckningskursen.


Den här delen är ca ett halvt A4. Kommer ta en bra jävla massa tid att fylla ut resten av A2 papperet. Men kul som satan! Och jag tror att det kommer bli grymt. YÄ

JoelJoels tatuering. Gjord av mig.

Förbättring?

Sitter just nu och skissar lite tatueringar och snart kommer det en tjej hit och ska tatueras. Blir finfint!

Skänker lite kreativitet på det.

Första bilden är från slutet av 09 tror jag. Och andra från slutet av 11. Tycker att jag utvecklats och det känns skönt att se att man blir bättre. Eller vad tycker ni?

(var tvungen att göra en ny, för jag sålde den första, som förövrigt var en julklapp till mamma och pappa. Haha)

When keeping it real goes wrong

Just nu sitter jag och pillar lite på en tatuering som borde varit klar vid det här laget. Timglas it is! men snart så är den klar.

Och nedan är en liten bild jag underhåller mig med lite di och då också.

 

Sen tänkte jag även inflika hur mycket jag saknar min fina Micaela. Underbarare människa hittar man inte ofta. (och mörda mig inte för dom jättefina bilderna! HIHI)

 

HAHA åh! Älskar dig miljoner gånger och alltid.


RSS 2.0