Juicyboy

Det här är en av bilderna till mitt projektarbete.

Och det var väldigt svårt för mig att göra den så skitig som den är, när jag i vanliga fall ritar porträtt eller liknande är jag petnoga med att skuggorna ska vara så "smooth" som möjligt.

Var en utmaning med andra ord, men väldigt roligt att göra något jag i vanliga fall inte gör.

Tycker dock inte att den är superbra, men jag är tillräckligt nöjd iaf. Är egentligen inte alls nöjd med munnen, men så får det vara nu, får se om jag kanske ändrar mig och gör om. Eller så gör jag inte det. Man får se helt enkelt.

 

Den gjordes på ca 2 dagar på olika tillfällen, och jag har även fått klart ett annat arbete till skolan som bara ska renskrivas och skickas in. Två saker avcheckat på listan alltså. En liten börda lyft från mina axlar. Tackar mig själv lite lätt för det.


Tat

Händer inte mycket här känner jag. Så himla upptagen med att tänka. Med skolan. Med tatueringar. Med att tänka lite till. You get the point. Försöker hänga med i mitt eget tempo.

Förövrigt tror jag att jag ska beställa tatueringstid imorgon. ÅH JA. Kommer säkert ta ett bra jävla tag innan det finns någon tid, men det får man väl se och hoppas på att det inte blir allt för långt bort i framtiden.

Nu ska jag glo på ett eller fem avsnitt SoA och måla lite viktiga saker.
Hörs Hej. 

Dragon

närmaste tatueringen jag kommer införskaffa mig, förhoppningsvis, är den här

Fast med vingar och rosorna är inte klara såklart.

Tatuering

Fixade ju pappas tatuering. Inte jag som gjorde originaltatueringen, bara fixat den efter att den fallit ner i tjugiårigt dass. Hehe. Den ser mycket bättre ut nu än innan iaf. Fattas bara lite skuggor så!


Sjuk?

Tror att jag börjar bli sjuk. Hostar och är ännu tröttare än vad som är vanligt för mig.Ser ganska tråkigt ut såhär på bilden. Men det är så oerhört jävla skitkul att måla med akvarell nu. Speciellt med de här färgerna. Jag sitter som ett tänt ljus när jag ser hur alla färger bara flyter ihop när man droppar dit en liten droppe. Så avslappnande också.

Jaja, nu ska jag plocka undan lite sen vankas tatuering, plugg, ritande och städning.


Fuck You!
Jag är lockig. Japp. Fått någon liten period med Lock-älskande. Hehe.
Och massor med inspiration till förändring på mig själv, det är ju ny månad och allt.
Vilket också betyder att projektarbetet (som för övrigt inte ens är påbörjat) snart ska vara klart.
Stryp mig.

Sen att jag fick skorna som jag väntat på i 412 år idag, gjorde mitt liv lite bättre. Sen blev det sämre igen när jag insåg att mina tår inte riktigtriktigt fick plats.
Och dem ligger inte uppe på hemsidan längre. Kan jag inte få en storlek större tänker jag plåga mig själv och ha dem ändå!
De är förövrigt äckligt snygga!

Curly

Jag sov med flätor i hela huvudet i natt, men det blev dock inte sånt lockigt jag ville ha, det såg mest weird ut. Haha, alltså gick jag runt i tofs som vanligt. Men ja, så äre.
Gym snart, mm skönt. Men innan ska jag rita lite!
Rökning

Just idag känns som en dag att döda någon på. Den här dagen liksom, den skulle passa perfekt. Ingenting vill som jag vill och det är konstigt i kroppen. Jag stämmer inte riktigt liksom.
Kan vara för att jag håller på att sluta röka. Igen..Men den här gången är jag faktiskt väldigt motiverad. Fast jag känner mig ändå konstigt på något annat vis ändå.
Jag vill köpa kläder, konstnärsmaterial, festivala och resa. Japp. Nu ska jag sluta.
FlummigtTänk om man skulle ta och raka av sig allt hår kanske? ehe ehe

Träna

Mmm känner mig lite duktig, vart på gymmet för första gången på väldigt länge. Jag brukar bara göra massa övningar hemma, men det känns bättre när det är...Inte hemma. Haha. Nu är jag konstigt nog ("jag dansar aldrig nykter") väldigt sugen på att Zumba. Det är faktiskt väldigt roligt och det bränner en massa Kcal. Gillasgillas.

Förutom det så var jag till "lokalen" där jag ska sitta och måla lite och hänga lite skit jag målat och så. Hängde upp lite och målade lite. Haha. Väldigt trevligt!Och äntligen har jag typ fått till min tatuering som jag vill ha den! Men..tror att den är lite för stor..Eller jag vet inte, måste tänka på saken. Finlir på det.Kände Mig vääldigt bekväm i det svarta läppstiftet faktiskt. Oförskämt bekväm. MUMS

1230

Ska ner på stan en sväng hade jag tänkt. Ska kika runt lite och sen tänker jag nog sätta mig och måla en stund, och fixa lite! Fint väder ute idag!Tänka sig att jag såg ut såhär. Och fint att jag är brun överallt utom i ansiktet, Haha. Bra där. übergammal bild förövrigt, känner mig lite som en stekt padda i nuläget.

RSS 2.0